Om oss

Hej, Kul att du vill läsa lite mer om webbplatsen som drivs av mig Marie och min kompis Paula. Paula och jag träffades när vi var kollegor på ett kontorsjobb i Stockholm för några år sedan.

På rasterna och lunchen pratade vi alltid om smarta husmorstips och tips samt idéer på vardagsbekymmer, matlagning och så vidare. Greger, Paulas man är med på ett hörn också.

Vårt mål är att hjälpa till att lösa enkla vardagsproblem som man kan ha samt att hjälpa till att dra ned på matsvinnet. Men vi ska också ha den här hemsidan öppen för vad vi vill skriva om oavsett vilket område det kan vara.

Om du har hittat något smart tips som du fått hjälp av i din vardag så har vi lyckats!

Har du något kul tips du vill dela med dig av, tveka inte att kontakta oss! Du kan kontakta oss på mailadressen, hej snabel-A smartatips punkt seEller via kontaktformuläret här.

Mycket nöje och ha en bra dag!

Teamet bakom Smartatips.se

Marie

Hejsan, jag är en fyrabarnsmamma (egentligen tre barn, men min man är min stora bebis) med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag (brukar min man säga). Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen. Ett mantra jag har tagit med mig på jobb också. Jag är väl den som skriver mest på smartatips.se och då är det främst inom matlagning, städning och allt som har med hemmet att göra.

Paula

Hej, Mitt namn är Paula och jag har varit intresserad av privatekonomi sedan barnsben. Jag studerade företagsekonomi på högskolan i Gävle och sedan blev det en karriär inom HR och personal i Stockholm. Förutom privatekonomi och jobblivet brinner jag för min familj och för att sätta 3 kilometer på 13 minuter.

Greger

Morsning, det är jag som är Greger, Paulas livspartners. Jag har haft ett passionerat intresse för växter sedan barnsben och om sanningen ska fram brinner det fortfarande för mig. Enligt Paula är jag inte född med tummen mitt i handen. Men däremot tycker jag det är roligare att starta projekt än att avsluta dom. Som du kanske förstår skriver jag artiklar om krukväxter. Hoppas du gillar att läsa vad mina gröna fingrar skrivit.

Erkobert

Hejsan det är jag som byggt hemsidan till gänget. Jag skriver inget här men håller mina hemsida kunskaper levande genom att anpassa sajten efter teamets önskemål. Hoppas du gillar sajten!