Om oss

Hej, Kul att du vill läsa lite mer om webbplatsen som drivs av mig Marie och min kompis Paula. Både Paula och jag har länge skrivit ner alla smarta tips vi har kommit på och som vi har hört av vänner samt familj.

Har du något kul tips du vill dela med dig av, tveka inte att kontakta oss! Du kan kontakta oss på mailadressen, hej snabel-A smartatips punkt se. Mycket nöje och ha en bra dag!

Teamet bakom Smartatips.se

Marie

Marie är en fembarnsmamma med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag. Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen brukar Marie säga. På Smarta tips skriver Marie om ordning och reda, minimalism och smarta husmorstips!

Paula

Paula har varit intresserad av privatekonomi sedan barnsben. I vuxenlivet kom hon snabbt ut inom rekryteringsbranschen och här på Smarta tips skriver hon om hur du ska bete dig på jobbet, när du söker nytt jobb och hur du ska tänka för att få ihop din första miljon på 7 år! Förutom privatekonomi och jobblivet brinner jag för min familj och för att sätta 3 kilometer på 13 minuter.

Greger

Greger har haft ett passionerat intresse för växter sedan barnsben. Idag brinner han för sitt lilla orangeri där han förvarar sina kultiverade krukväxter som vunnit otaliga priser. Vet du inte namnet på en krukväxt vet nog Greger det redan. Allt han inte vet om krukväxter är inte värt att veta. Som du kanske förstår skriver jag artiklar om krukväxter. Hoppas du gillar att läsa vad mina gröna fingrar skrivit.