Bli av med myror inomhus

Myror hemma är inte roligt, speciellt om det inte bara är en enstaka myra utan hela kolonier som intagit hemmet. Du kan både förebygga att myror tar sig in i hemmet samt göra myrfällor för att stoppa myror som invaderat ett hem. Så här gör du för att bli av med myror inomhus.

Bli av med myrorna med kryddnejlika

Kryddnejlikor luktar inte bara gott. Det är ett utmärkt hjälpmedel för att förhindra myror från att komma inomhus. För att förhindra att myror ta sig in inomhus ska du placera kryddnejlikor vid alla ingångar till hemmet. Då blir du av med myror inomhus.

Gör en myrfälla hemma för att bli av med myrorna inomhus

Har myrorna redan tagit sig inomhus så behöver du gillra en fälla för dem. Fällan består av vatten, socker och jäst som blandas ihop och placeras inne i hemmet i tallrikar eller låga kärl.

Blanda 5 deciliter vatten med 1 matsked socker och 2 matskedar jäst, rör ihop så att socker och jäst löses upp fullständigt. Placera sedan fällan i hemmet i låga kärl.

av Marie

Marie är en fembarnsmamma med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag. Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen brukar Marie säga. På Smarta tips skriver jag om ordning och reda, minimalism och smarta husmorstips! Inget ämne är för litet och inget för stort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.