Tunnelbana karta för Odenplan

På Odenplan finns det en tunnelbanestation som sedan 2017 också är en pendeltågsstation. Det innebär att du kan byta från tunnelbanan till pendeltåg på Odenplan vilket är riktigt smidigt, inte minst för dom som pendlar dagligen.

Om du inte är så bekant med den här tunnelbanestationen och pendeltågsstationen kanske du letar efter en karta över stationen. Här hittar du en karta över Odenplans tunnelbanestation och Odenplans pendeltågsstation samt en beskrivning om hur du ska hitta.

Karta över tunnelbana och pendeltågsstationen på Odenplan

På tunnelbanestation Odenplan så går går tunnelbanan för gröna linjen. Här kommer också tunnelbanan för den nya gula linjen gå när den är färdig om några år. Från tunnelbanans perrong så når du pendeltågen genom att ta rulltrappan som går nedåt mitt på perrongen. Du kan även ta hissen nedåt.

Hitta på Odenplans tunnelbanestation

  • På bilden ovan så är nr 14 uppgången mot Vanadisvägen.
  • Nr 10 är rulltrappan som går ned från tunnelbanans perrong till pendeltågen.
  • Nr 12 är rulltrappan som går ned till pendeltågens perrong.
  • Nr 9 är den långa rulltrappan som går ned mot pendeltågen eller upp mot Odenplan.
Publicerat den
Kategoriserat som Hitta till
Profilbild

av Greger

Morsning, det är jag som är Greger, Paulas livspartners. Jag har haft ett passionerat intresse för växter sedan barnsben och om sanningen ska fram brinner det fortfarande för mig. Enligt Paula är jag inte född med tummen mitt i handen. Men däremot tycker jag det är roligare att starta projekt än att avsluta dom. Som du kanske förstår skriver jag artiklar om krukväxter. Hoppas du gillar att läsa vad mina gröna fingrar skrivit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *