Frysa honung

Honung är mångsidigt att ha hemma. Det kan man ha till både bakverk och matlagning. Kanske har du kommit över extra fin honung som du vill spara på ett tag. Då kanske du undrar om man kan frysa honung. I den här artikeln ska vi försöka besvara den frågan, kan man frysa honung?

Honung är ju alltid bra att ha hemma och det är sällan man äter upp hela burken honung på en gång. Då kan det vara bra nyheter att känna till att honung går att frysa så att du kan förlänga hållbarheten på den.

Undrar du om man kan frysa in honung i glasburk? Det som du ska tänka på när du fryser in honung är att du kan frysa in honung i glasburkar eftersom honungen krymper när den blir kall. Tina fryst honung i vattenbad. Undvik att tina i micro då det kan försämra honungens nyttiga ämnen.

av Marie

Marie är en fembarnsmamma med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag. Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen brukar Marie säga. På Smarta tips skriver jag om ordning och reda, minimalism och smarta husmorstips! Inget ämne är för litet och inget för stort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.