Frysa tiramisu

Tiramisu är en populär dessert som du med fördel kan göra några dagar innan den ska ätas. Detta för att den blir godare om den får sätta sig i någon dag i kylen. Kanske undrar du, kan man frysa tiramisu också? Ja, du kan frysa tiramisu, även efter att den har satt sig. Det är bra, för då kan du göra tiramisu långt innan du ska äta den.

Tänk på det här när du ska frysa tiramisu

När det är dags att tina efterrätten så ska du göra det i kylen. Ifall du vet i förtid att du ska frysa tiramisun kan du vänta tills efter att du tinat den tills du pudrar över kakao.

Frysen tiramisu är även gott att äta om den är fryst. Alltså att man tar fram den från frysen och låter den stå i någon timme. Det blir nästan som glass då.

Profilbild

av Marie

Hejsan, jag är en fyrabarnsmamma (egentligen tre barn, men min man är min stora bebis) med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag (brukar min man säga). Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen. Ett mantra jag har tagit med mig på jobb också. Jag är väl den som skriver mest på smartatips.se och då är det främst inom matlagning, städning och allt som har med hemmet att göra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *