Putsa spegeln rätt för ett blänkande resultat

En vacker spegel är en njutning i varje hem och om du rengör spegeln med T-röd kommer du få ett blänkande resultat. Finns det något tråkigare än en smutsig, fläckig spegel? Gör det till din städrutin att regelbundet putsa spegeln när du städar hemma.

Putsa spegeln med T-röd

T-röd kanske inte det första putsmedlet du tänker på när du ska putsa spegeln. Men det är ett utmärkt rengöringsmedel för spegeln eftersom det lämnar en ren och klar yta.

Gör så här

Häll lite T-röd på en redan fuktad trasa och rengör spegeln med trasan. Undvik att det rinner vätska mellan ram och spegel.

Så enkelt är det att få till en glänsande spegel!

Lycka till!
Profilbild

av Marie

Hejsan, jag är en fyrabarnsmamma (egentligen tre barn, men min man är min stora bebis) med stort intresse av att driva familjen som ett litet företag (brukar min man säga). Innan oktober är slut är redan alla julklapparna inköpta och sportlovet planerat. Utan struktur faller allt mellan bordsbenen. Ett mantra jag har tagit med mig på jobb också. Jag är väl den som skriver mest på smartatips.se och då är det främst inom matlagning, städning och allt som har med hemmet att göra. https://www.smartatips.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *